Hoe werkt het

 

Aanmelden om in te loggen.

Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u toegang tot uw persoonlijke Dorpsplein Sint-Oedenrode.

U komt dan op een nieuwe pagina met kleine blokjes, de zogenaamde ‘modules’. Via deze 'modules' kunt u in contact komen met mensen, verenigingen, stichtingen en bedrijven in uw omgeving. U kunt  er elkaar ontmoeten om te kijken wat u voor elkaar kunt betekenen. U kunt er bestellingen en berichten plaatsen en reageren op anderen.

 

Bij het aanmelden vult u uw gegevens in, namelijk uw naam, emailadres en uw postcode. Dit is nodig om het dorpsplein "schoon" te houden. Dit om te voorkomen dat er anoniem ongewenste zaken op het dorpsplein terecht komen. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en worden nooit verstrekt aan derden. 

 

Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke brief met wachtwoord. Op deze manier zijn we er zeker van dat alleen Rooienaren deelnemen.

 

Mijn RooiOntmoet.

Wanneer u inlogt op RooiOntmoet komt u op de pagina MijnRooiOntmoet. Hier begint u met het bouwen aan uw eigen netwerk. Mensen uitnodigen om activiteiten met elkaar te arrangeren of gewoon even buurten, samen boodschappen doen etc.  U heeft de mogelijkheid contacten te leggen met verenigingen. Ook kunt u op Mijn RooiOntmoet uw diensten en producten aanbieden en/of kopen. Kortom een Rooise Marktplaats. Deze Rooise Marktplaats is alleen voor Rooise inwoners. U krijgt dus geen "buitendorpse" aan de deur.